Arbeidsmatige dagbesteding

​Onze arbeidsmatige dagbesteding biedt allerlei activiteit met een arbeidsmatige karakter. Het is gericht op behoud of ontwikkeling van vaardigheden, waaronder werknemersvaardigheden. De arbeidsmatige dagbesteding is bestemd voor jou als je je werknemersvaardigheden wil versterken of graag wil doorstromen naar (gedeeltelijk) betaalde arbeid. Het grote voordeel van dagbesteding is dat je niet alleen vaardigheden leert, maar juist ook van elkaar leert.

Wil je bij ons je één of meerdere dagdelen in de week doorbrengen in een gezellige omgeving of een kennismakingsgesprek? Dan kun je je aanmelden via info@chironzorg.nl of bellen naar telefoonnummer

085 111 8883. Heb je zelf een idee? Laat het ons weten en we bekijken de mogelijkheden.

Voorbeelden van ons aanbod:

Vaardigheidstraining: Met een vaardigheidstraining kun je je ontwikkelen richting een zelfstandiger leven. Denk bijvoorbeeld aan een sociale vaardigheidstraining.

Administratief werk: We voeren voor andere organisatie inpakwerkwerkzaamheden, scan- en kopieerwerk, maar ook het verzendklaar maken van verschillende producten. Ook het samenstellen van formulieren, verschillende drukwerk behoort tot deze categorie werkzaamheden.

​Computer: Het gaat hier voornamelijk om: verzorgen van drukwerk en grafische toepassingen, samenstellen van computersystemen of het demonteren van oude systemen. Ook kan het variëren van e-mail en internet tot een spel. Het doel is om je zelfstandig op eigen niveau en inzicht te laten werken op een computer, laptop of telefoon.

Mocht je interesse in één van deze activiteiten of heb je zelf een idee? Dan kun je dit aan ons doorgeven.